LedPerf.com: Ledverlichting voor auto's en motoren

24u
Antwoord en
verzending


0€
vanaf € 100€

N°1

Officieel leider
sinds 2007

550 000
voertuigen
uitgerust100% beveiligd
Beoordelingen van klanten 4.9/5
58476 Verzamelde beoordelingen

Leeg

100.00€ ontbreekt voor gratis verzending naar: België

Mandje bekijken

Extra ledlampen en ledwerklichten

Extra ledlampen en ledwerklichten

Meer dan 70 extra LED koplampen, LED spots en LED werklichten voor uw 4X4, pick-up truck, motor, quad, SSV, vrachtwagen, boot, tractor, … Meerdere vormen en maten beschikbaar: Vierkant, ovaal, rechthoekig, rond.

Onze aanvullende led koplampen kunnen naar keuze een lange lichtbundel met groot bereik (spot) of brede straal dichtbij (flood) projecteren.  

Onze aanvullende ledbalken, ledspots en werklichten met led hebben een garantie van 5 jaar en bestaan uit CREE of EPISTAR led van hoge kwaliteit waarmee een vermogen bereikt kan worden die tot 185 watt en meer dan 12.000 lumen kan bereiken.

Meer weten

Selecteer hieronder het model van uw keuze en laat u leiden.

Extra LED-koplampen: een echte evolutie in voertuigverlichting

De komst van extra LED-verlichting heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van voertuigverlichting. Deze koplampen, die een hogere helderheid en een lager energieverbruik bieden, hebben de manier waarop bestuurders de weg zien en gezien worden, veranderd. Ontworpen om standaard koplampen aan te vullen, zijn er verschillende soorten extra LED-verlichting, elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen, variërend van professioneel werk tot rijden op de weg of off-road onder moeilijke weersomstandigheden en/of op ruw terrein.

LED Werklampen

LED werklampen zijn essentieel in veeleisende sectoren zoals de bouw, landbouw en veeteelt. Ze bieden intens licht, cruciaal voor efficiënt en veilig werken in slecht verlichte of nachtelijke omgevingen. Hun robuustheid maakt ze bestand tegen zware omstandigheden, en hun LED-technologie garandeert een lange levensduur en een laag energieverbruik, waardoor ze ideaal zijn voor lange werkdagen. Werklampen worden ook gebruikt bij buitenactiviteiten zoals kamperen, voertuigwandelen of jagen. Zoals u zult begrijpen, zijn LED werklampen cruciaal voor een verscheidenheid aan voertuigen en bouwmachines zoals graafmachines en bulldozers, landbouwmachines zoals tractoren en maaidorsers, terreinvoertuigen zoals 4x4's, quads en SSV's, evenals voor commerciële vrachtwagens, boten, reddingsvoertuigen...

Extra LED-rijverlichting

De extra LED-rijverlichting vult de dimlichten of grootlichten aan en verbetert de zichtbaarheid over lange afstanden aanzienlijk, vooral nuttig voor nachtelijke reizen op slecht verlichte wegen. Deze koplampen projecteren een intense en geconcentreerde lichtstraal, waardoor de veiligheid wordt verhoogd door bestuurders in staat te stellen obstakels en potentiële gevaren gemakkelijker te detecteren, waardoor de reactietijd bij nood wordt verbeterd. Extra LED-koplampen zijn perfect geschikt voor een breed scala aan voertuigen, zoals personenauto's, motorfietsen, vrachtwagens, SUV's en terreinvoertuigen zoals 4x4's en pick-ups.

Extra LED Mistlampen

LED mistlampen zijn ontworpen om betere zichtbaarheid te bieden bij ongunstige weersomstandigheden zoals mist, regen, sneeuw of stof. Hun speciaal ontworpen licht dringt door deze moeilijke omstandigheden heen, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd door de helderheid van de weg te verhogen. De installatie van LED mistlampen past perfect bij verschillende soorten voertuigen, personenauto's, motorfietsen, 4x4's, SUV's en vrachtwagens. Ze dragen aanzienlijk bij aan de verkeersveiligheid.

Extra LED Achteruitrijlicht

Extra LED achteruitrijlichten zijn een belangrijke toevoeging voor het manoeuvreren van voertuigen, vooral grote voertuigen of die met aanhangers. Deze lichten bieden een verhoogde zichtbaarheid aan de achterkant van het voertuig, waardoor veiliger achteruitrijden mogelijk is. Hun helderheid en instant activering vergemakkelijken de detectie van obstakels en mensen, waardoor het risico op ongevallen tijdens manoeuvres wordt verminderd.

Veelzijdigheid en stijl van extra LED-verlichting: veel meer dan alleen koplampen

Het is belangrijk om de diversiteit en aanpasbaarheid van extra LED-verlichting te benadrukken. Verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, maten en lichtsterktes, bieden deze koplampen uitzonderlijke aanpasbaarheid om aan de specifieke behoeften van elk voertuig en elke bestuurder te voldoen. Gebruikers hebben ook de keuze uit verschillende lichtstraalconfiguraties (breed, lange afstand, gecombineerd), waardoor ze optimaal kunnen worden gebruikt afhankelijk van de rijomstandigheden en de behoeften van elk individu.

Veel modellen van extra LED-verlichting onderscheiden zich door extra opties, zoals gekleurde stadslichten (wit, oranje, rood), die zowel de praktische als de esthetische kant van het voertuig verrijken. Deze esthetische toevoegingen transformeren het uiterlijk van voertuigen, waardoor ze een moderner en onderscheidend uiterlijk krijgen. In feite gaat de integratie van deze extra LED-koplampen verder dan alleen het verbeteren van de zichtbaarheid of veiligheid; het wordt ook een stijl- en elegantieverklaring waarmee voertuigeigenaren hun machines kunnen personaliseren en verfraaien volgens hun persoonlijke smaak.

Extra LED-verlichting is dus veel meer dan alleen functionele verbeteringen. Ze vertegenwoordigen een fusie van prestaties, veiligheid, energie-efficiëntie en stijl. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van professioneel werk tot dagelijks rijden onder verschillende omstandigheden, bieden ze een verbeterde en veilige rijervaring, terwijl ze bestuurders in staat stellen hun individualiteit uit te drukken door hun keuze van verlichting. Met deze vooruitgang positioneren extra LED-koplampen zich als onmisbare uitrusting in de wereld van auto's en modern rijden.

^