LedPerf.com: Ledverlichting voor auto's en motoren

24u
Antwoord en
verzending


0€
vanaf € 100€

N°1

Officieel leider
sinds 2007

550 000
voertuigen
uitgerust100% beveiligd
Beoordelingen van klanten 4.9/5
58365 Verzamelde beoordelingen

Leeg

100.00€ ontbreekt voor gratis verzending naar: België

Mandje bekijken

SOLDES ETE 2024 du 26/06 au 15/07 + 1j push et code
!!! KORTING !!! SOLDES ETE 2024 du 26/06 au 15/07 + 1j push et code

Ledbalken - LED light bar

Ledbalken - LED light bar

Meer dan 40 ledbalken en ledstrips voor uw voor 4x4, pick-up truck, quad, SSV, vrachtwagen, tractor... Vele maten beschikbaar, van een miniledstrip van 99 mm tot en met een ledbalk van 1310 mm.

Onze ledbalken zijn voorzien van een ultra krachtig wit licht met naar keuze een lange lichtbundel met groot bereik (spot), brede straal dichtbij (flood) of Combo, en ze kunnen recht of gebogen zijn. Onze ledbalken hebben een garantie van 5 jaar en bestaan uit CREE of EPISTAR led van hoge kwaliteit waarmee een vermogen bereikt kan worden die tot 300 watt en meer dan 27.000 lumen kan bereiken.

Meer weten

Selecteer hieronder de ledbalk van uw keuze en laat u leiden.

Efficiëntie en prestaties van LED-lichtbalken voor 4x4 voertuigen, vrachtwagens en machines

LED-lichtbalken, ook wel LED-rampen genoemd, bieden een efficiënte en krachtige verlichtingsoplossing voor een breed scala aan 12V en 24V voertuigen zoals 4x4's, vrachtwagens, pick-ups, quads, SSV's, tractoren, rallyauto's. Ze zijn ontworpen om maximale helderheid te bieden terwijl ze een laag energieverbruik behouden, ze overtreffen traditionele verlichtingssystemen zoals xenon of halogeen koplampen in termen van lichtopbrengst en levensduur.

Robuustheid en duurzaamheid van LED-lichtbalken

LED-lichtbalken zijn ontworpen om robuustheid en uitzonderlijke duurzaamheid te combineren, ze zijn uitgerust met roestvrijstalen bevestigingen, een aluminium behuizing en een ultra-resistente polycarbonaat lens. Deze solide constructie maakt ze bestand tegen zware omstandigheden, trillingen, schokken en extreme temperaturen variërend van -40°C tot 85°C. Bovendien zijn ze 100% waterdicht en hebben ze een hoge bescherming tegen stof, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. Al deze kenmerken maken LED-lichtbalken het ideale verlichtingssysteem voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen en moeilijke terreinen.

Veiligheid

De verlichting die door LED-lichtbalken wordt geleverd, onthult elk detail van de weg, zoals bijvoorbeeld oneffenheden in het wegdek en verborgen bochten. Ze verbeteren zo aanzienlijk de veiligheid van bestuurders door een betere zichtbaarheid te bieden bij weinig licht of tijdens het rijden 's nachts. Het ontwerp van de LED-lichtbalken maakt een veelzijdig gebruik mogelijk dat perfect is aangepast aan het rijden op de weg of off-road.

Stijl, ontwerp en aanpasbaarheid van LED-lichtbalken

Naast het verbeteren van de zichtbaarheid, voegen LED-lichtbalken ook een opmerkelijk esthetisch tintje toe aan voertuigen. In feite beperken deze LED-lichtbalken zich niet alleen tot het verbeteren van de zichtbaarheid, ze transformeren ook het uiterlijk van uw voertuig, bijvoorbeeld, LED-lichtbalken met stadslichten of dagrijverlichting in wit of oranje voegen een onderscheidende en elegante touch toe. Om perfect bij uw voertuig te passen, is er een breed scala aan afmetingen beschikbaar.
Of u nu kiest voor ultra-compacte en dunne LED-lichtbalken met een enkele rij LED's, of voor grotere modellen variërend van 50 cm tot meer dan 130 cm uitgerust met een dubbele rij LED-chips voor maximale efficiëntie, er is een verscheidenheid aan opties voor een perfecte en gemakkelijke integratie op verschillende delen van uw voertuig, zoals de grille, de kentekenplaathouder, de bumpers of het dak.

Hoe kies je de juiste LED-lichtbalk?

Bij het kiezen van een LED-lichtbalk moeten verschillende criteria in overweging worden genomen om een geschikte en efficiënte verlichting te garanderen:

  • - Overweeg eerst het specifieke model van uw voertuig, of het nu gaat om een 4x4, een vrachtwagen, een quad, een SSV, een tractor, een rallyauto.
  • - De lichtintensiteit en de kleur van de verlichting zijn ook belangrijke factoren, waarmee u het uiterlijk en de functionaliteit van uw verlichting kunt personaliseren.
  • - Andere technische aspecten zoals de voedingsspanning in volt, het vermogen in watt, het verbruik en de stroom spelen een cruciale rol in de prestaties en efficiëntie van de LED-lichtbalk.
  • - De gebruikte technologie, de grootte, de vorm en de extra afmetingen van de balk moeten ook in overweging worden genomen.
  • - Het type lichtstraal, vooral als u op zoek bent naar een specifiek type lange afstand (spot) verlichting, of een breed (flood) verlichting, of een combinatie van beide (combo).
  • - Innovaties zoals gebogen LED-lichtbalken bieden ook aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele rechte modellen, waaronder een betere openingshoek van de verlichting en een harmonieuzere aanpassing aan de vorm van uw auto, 4x4, vrachtwagen of andere.
  • - Ten slotte bevatten sommige LED-lichtbalken extra functies en kunnen ze worden gebruikt als dimlicht of groot licht, voor een grotere veelzijdigheid.

Door rekening te houden met deze elementen, kunt u een LED-lichtbalk kiezen die niet alleen aan uw verlichtingsbehoeften voldoet, maar die ook een zeer moderne en onderscheidende stijl aan uw voertuig toevoegt.

Samengevat bieden de huidige LED-rampen voor voertuigen een combinatie van prestaties, duurzaamheid, veiligheid en personalisatie, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en gebruikersvoorkeuren.

^